Meny
MENY

Betaling


Vi tilbyr betaling med kort (VISA og MasterCard) og Paypal (online betalingsløsning). Vi tilbyr også faktura til bedrifter, kredittvurdering vil bli gjennomført. Ved betaling med kredittkort belastes kunden for beløpet først når varen sendes. KontorPluss AS belaster ikke gebyr for kredittkortbetalinger. Kontakt din kortleverandør dersom du er usikker på om den belaster noen form for gebyrer.

Paypal

Vi tilbyr også Paypal til betaling, som er en trygg og enkel betalingsmåte på nett.  

Betaling med faktura for bedrifter

Bedriftskunder har mulighet til å bli fakturert. En kredittvurdering vil bli gjennomført av Arvato Financial Solutions, og svar om innvilget eller avslått kreditt gis umiddelbart. Vi forbeholder oss rettigheten å avvise kreditt på bakgrunn av kredittvurderingen. Ved avvist kredittsøknad er det mulig å betale ordren på forskudd ved at vi utesteder en faktura, og varene sendes så snart betaling er mottatt. Det påløper et fakturagebyr på kr. 65,- inkl.mva per faktura.
Faktura sendes til epostadressen som er oppgitt ved bestilling. Avsender av faktura vil være Arvato Bertelsmann.
Vi tilbyr også en fakturaløsning med manuell kredittsjekk.

Kort

Når du handler hos oss med kort blir det behandlet av NETS, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/Eurocard. Med NETS har man de samme garantier og den samme trygghet som i den fysiske verden. Det er ingen oppbevaring av kortnummer i nettbutikken. Alt foregår online, med direkte autorisasjon av kjøper og selger. Betalingssidene er sikret med SSL og alle kortdetaljene er kryptert. BBS er en av Skandinavias største leverandør av online betalingsløsninger. Selskapet er sertifisert av banker og kortinnløsere til å håndtere betalingstransaksjoner på høyeste sikkerhetsnivå - kjøpers og selgers garanti for at betalinger er i sikre hender.