Meny
MENY

Lamineringsmaskin Albyco A3 HE

Varekode: 119

Profesjonell lamineringsmaskin, plastiseringsmaskin for A3-papir, utstyrt med 4 ruller. Maks. 2x 250 mikron, gjennomstrømning 320mm.

Eks mva: 1 090,- Inkl mva 1 362,50

Lagerstatus: 2 på lager

Beskrivelse

Detaljer

Lamineringsmaskin Albyco A3 HE

Den  Albyco A3HE  er en profesjonell lamineringsmaskin, som er utstyrt med fire hjul, hvorav to er oppvarmet. Oppvarmede ruller gir de beste resultatene når du laminerer bilder. Maks. lamineringstykketykkelse 2x 250 mikron, gjennomstrømningsbredde 320 mm.

Som enhver profesjonell lamineringsmaskin, er Albyco A3HE også utstyrt med hot roll-teknologi. En varmrulle lamineringsmaskin er utstyrt med oppvarmede transportruller. Under transittprosessen, for øyeblikket berører lamineringshylsen og trykker på rullene, blir dekselet oppvarmet samtidig. Denne teknikken produserer bemerkelsesverdig bedre lamineringsresultater enn med varmeplatesystemer (varmeplate mellom valsene), dette er spesielt tydelig i fotografier og faste områder.

Denne maskinen er utstyrt med en utløserknapp. Hvis en lamineringshylse settes inn i maskinen i en vinkel, kan transporten reverseres med denne knappen, slik at dekselet vender tilbake til maskinen.

For en konstant profesjonell lamineringskvalitet og vedlikehold av maskinen er vedlikehold nødvendig. Det viktigste vedlikeholdet av hvert lamineringssystem er bruken av gode lamineringsmaterialer som ikke forurenser maskinens ruller med limrester. Laminering deksler  fra Albyco har den rette balansen mellom lim og plast, noe som betyr at lim er i stor grad forhindret. Hvis limrester deponeres på de følsomme transportrullene, leverer Albyco et spesialpleieprodukt,  Lamiclean. Lamiclean kan brukes på to måter. Standardmetoden er at kluten med rengjøringsvæske delvis settes inn i maskinen med et stykke papp og hold det så kraftig at rullene vil glide over kluten og trekke væsken inn i limrestet. Hvis væsken er trukket inn i limrester, vil limet oppløse seg og feste seg i kluten. Det beste resultatet oppnås med en varm maskin.

Lamineringshastighet 350 mm / min.
Oppvarmingstid 4-6 min.
Klar indikasjon ja
Maksimal gjennomstrømningsbredde 320mm
For laminering ermer 2 × 250 mikr.
Variabel temperatur ja
Kald laminering ja
Antall transportruller 4
Slip kapasitet ja
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Antal per enhet 1
Merke Albyco
Format A3
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Lamineringsmaskin Albyco A3 HE