Skjæremaskin

Skjæremaskiner eller papirkutter brukes til kutte papir og foto på en enkel måte. Fordelen med å bruk en skjæremaskin i stedet for saks er at du får rette og fine kutt. Dette kan spare deg eller bedriften for penger ved at du kan lage brosjyrer og annet reklmamateriell selv. Skjæremaskiner finnes i mange kvaliteter og prisklasser. Kontorpluss har maskiner som kan skjære store formater. En "vanlig" bruker går gjerne for en A4 eller A3 maskin, mens andre kanskje har behov for større formater.

 

Vi i Kontorpluss har et stort utvalg av disse. Om du skal ha en enkel maskin til privat bruk eller en profesjonell maskin til din bedrift så har vi dette i sortimentet. Vi har flere merker, men størst utvalg i Rexel skjæremaskiner og Ideal Skjæremaskiner. Maskinene fra Ideal er produsert i Tyskland og har en enestående kvalitet. Om du trenger hjelp eller har spørsmål så er det bare å ta kontakt med oss på vår chat, epost eller telefon. 

 

18667 18667 18667 18667 18667 18667 18667

Skjæremaskin Ideal 5255

Elektrisk papirkutter, automatisk klemme

Varenr: 52553111
84 810,00
-+
Bestillingsvare (1 dager)
BeskrivelseTilbehørSupport
Beskrivelse

Skjæremaskin Ideal 5255

Elektronisk skjæremaskin i topp tysk kvalitet. Utstyrt med de nye, patenterte EASY-CUT-bladaktiveringsstengene for enkel og sikker kutting. Den ergonomiske arbeidshøyden på 94 cm garanterer uanstrengt, utmattelsesfri drift.

Omfattende SCS-sikkerhetspakke: IR-lysstråle-sikkerhetsgardin på frontbordet. Sikkerhetsdeksel på bakbordet. Hovedbryter og sikkerhetslås med nøkkel. Elektronisk kontrollert tohånds kontroll. 24 volt kontroller (lavspenning). Patentert sikkerhetsdrive. Automatisk blad- og klemmeretur fra alle stillinger. Skivebrems for øyeblikkelig bladstopp. Bladskifteanordning med tildekket skjærekant. Justering av bladdybde fra utsiden av maskinen.

Enkelt bladskifte fra fronten på maskinen uten å fjerne deksler. Elektrisk bakmåler med berøringspute for enkel innstilling. Flerspråklig operatørveiledning og digital skjerm. Måleravlesning i cm eller tommer (visning nøyaktig til 1/10 mm eller 1/100 tomme). 99 programmer med 99 trinn i hvert program (inntil 15 repetisjonskutt kan integreres i et program som ett enkelt programtrinn). Programmet kjøres automatisk. 10-knapps tastatur for forhåndsinnstilling av måling. Integrert kalkulator. Forprogrammerte målinger for standard papirstørrelser. Programmerbare taster for rask innstilling av ofte nødvendige målinger. Minnetast for gjentatte kutt. Automatisk SET-funksjon for referansemåling via startknapp. Programmerbar EJECT-funksjon - for å skyve ut papir. Selvdiagnostisk system med feilindikasjon på display. Elektronisk håndhjul for manuell bakmålsposisjonering med uendelig variabel hastighetskontroll (fra veldig sakte til veldig raskt). Elektromekanisk blad og klemmedrift. Blad laget av tysk stål i høy kvalitet. Solid stålbladbærer og justerbare bladstyringer. Optisk skjærelinje med lyse og holdbare lysdioder. Tre-trinns belysning foran bordet (LED). Solid fullmetall konstruksjon.

  • Elektronisk kontrollert sikkerhetsvern på frontbordet
  • Komplett med stativ, lagringshylle, praktisk verktøyholder og stablingsvinkel.
  • Omfattende SCS-sikkerhetspakke
  • Minnetast for gjentatte kutt
  • Automatisk SET-funksjon for referansemåling via startknapp
  • Selvdiagnostisk system med feilindikasjon på display
  • Flerspråklig operatørveiledning og digital skjerm
  • Brukervennlig touch-skjerm

 

Kuttelengde: 520 mm
Kuttebord dimensjon: 520 x 520 mm
Kuttehøyde: 80 mm
Dimensjon: H1293 x B860 x D1120
Vekt: 252 kg

 

Tilbehør
Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.