15%
Kontorstol Savo Soul 50 LN Sort, armlener og nakkestøtte Kontorstol Savo Soul 50 LN Sort, armlener og nakkestøtte Kontorstol Savo Soul 50 LN Sort, armlener og nakkestøtte Kontorstol Savo Soul 50 LN Sort, armlener og nakkestøtte

Kontorstol Savo Soul 50 LN

Sort, armlener og nakkestøtte

Varenr: 133130
9 713,32Kampanjepris
11 427,43 Ordinær pris
-+
Bestillingsvare (12 dager)
BeskrivelseSupport
Beskrivelse

 

Savo Soul

Solid og brukervennlig kontorstol med avansert teknologi

 

Savo Soul er en helt ny stolfamilie i vårt sortiment av kontorstoler. Den har den mest avanserte teknologien som er tilgjengelig, men er samtidig enkel og brukervennlig. Med minimale innstillingsbehov er stolen designet for å følge kroppens naturlige bevegelser og gjør sannsynligvis din arbeidsdag bedre. 

 

Savo gir hele 10 års garanti.

 

Beskrivelse

 • Savo Flytende Vipp
 • Trinnløs regulering av sittehøyde og sittedybde
 • Automatisk regulering av vippemotstanden som enkelt kan finjusteres
 • Regulerbare armlener; 2D i bredde og høyde.
 • Regulerbar nakkestøtte i høyde og dybde
 • Låsbar ryggvinkel i flere posisjoner 
 • Tiltbar sits
 • Heltrukket rygg
 • Stoff - Select
 • Farge - Sort

Sving med automatisk regulering av motstand

Stolen er synkronisert slik at ryggstøtten beveger seg mer enn setet når du svinger, noe som er bra for blodsirkulasjonen. Svingmotstanden reguleres automatisk, men kan selvfølgelig også justeres for hånd. 

Sete med justerbar vinkel og dybde

Soul har et komfortabelt sete som kan vinkles i to posisjoner og justeres med tanke på setedybde. Dette gir deg et veldig fleksibelt sete som er enkelt å justere slik at du kan sitte komfortabelt samtidig som du opprettholder sirkulasjonen i bena. 

Justerbare armlener

Armlenene kan justeres 2D i høyde og bredde.

Justerbar hodestøtte

Med den justerbare nakkestøtten sitter du med ekstra komfort med riktig støtte hele dagen. Støtten kan heves og senkes samt justeres i dybden, for å alltid passe deg.

 

Design: Olle Lundberg

 

"Intuitiv, enkel å bruke, passe alle - og med sjel. Det var vårt utgangspunkt for Savo Soul. Enkelhet har vært ledetråd hele veien samtidig med at ergonomi og kvalitet har hatt høyeste prioritet, men det skulle ikke gå på bekostning av Savos sjel. En virkelig utfordring som jeg med stolthet ser resultatet av i dag!"

Hvorfor Savo?

 

Sitt som du vil. Det er en filosofi som vi har arbeidet etter helt siden starten i 1945 da vi designet vår første kontorstol. Dette har senere blitt til begrepet “Beyond ergonomics” som egentlig ikke behøver å forklares. Det eneste du behøver å gjøre er å sette deg ned. Resten av jobben gjør stolen. Det er det Savo egentlig handler om. Enjoy the difference.

 

Savo Flytende Vipp - lar deg sitte som du vil

 

Begrepet Savo Flytende Vipp® står for å tillate bevegelse, stimulere til bevegelse og gi nødvendig støtte når det er behov for det. Det at en stol hele tiden følger kroppens bevegelser, istedenfor omvendt, er åpenbart det beste for kroppen. Alle Savos kontorstoler har et multidynamisk sittekonsept der setet og ryggen følger dine bevegelser uavhengig av hverandre. Opplev forskjellen med Savo Flytende Vipp®.

 

Den faste arbeidsplassen ser ut til å bli erstattet av mer fleksibel innredning der man velger arbeidssted ut fra situasjon. Dette stiller helt nye krav til både møbeldesign og kontorinnredning.
 

Alle trender peker mot mer aktivitetsbasert arbeid med flere forskjellige brukere av den samme kontorstolen i løpet av dagen. Dette krever stoler med enkle og få innstillingsbehov for å passe alle.

 

Slik tenker vi i Savo.

 

Savo og miljøet

 

Ved all produktutvikling og produksjon er hensynet til totalmiljøet viktig. Savos produkter benytter i størst mulig grad produksjonsmetoder og materialer som er miljøvennlige og resirkulerbare. 

 

Vi følger Svanens kriterier i all produktutvikling.

 

Produktene utvikles for å ha lang teknisk levetid og det arbeides med kontinuerlige miljøforbedringer.

 

Vi er selvsagt ISO 14001:2004 sertifisert

 

Markedet krever i økende grad miljødokumentasjon på produktnivå. Livssyklusanalyser (LCA) er et verktøy som er en felles internasjonal skala for å måle miljøbelastningen til varer og tjenester. Hensikten er å tallfeste miljøbelastningen på miljøet målt i CO2-ekvivalenter. LCA danner grunnlaget for EPD (Environmental Product Declaration) og EPD lages i henhold til ISO 14025. De fleste av Savo-modellene har verifisert EPD ISO 14025.

 

50 rygg

 

 • Setehøyde: 400-520 mm
 • Setebredde: 485 mm
 • Setedybde: 405-485 mm
 • Ryggbredde: 420 mm
 • Rygghøyde: 590 mm

 

Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.