25633 25633

Kontorstol Savo Invite High - Fame

Varenr: SAVOINVITEH-FAME
3 359,20Kampanjepris
4 199,00 Ordinær pris
Bestillingsvare (28 dager)
BeskrivelseTilpassSupport
Beskrivelse

Savo Invite - Ergonomisk møteromsstol

Når møtesteder blir arbeidsplasser, øker kravet til møteromsstolene. Savo Invite er designet med dette utgangspunktet. Utviklet ut fra vår unike sittefilosofi for kontorstoler, der ergonomien bare er en av flere forutsetninger. Savo Invite sørger for at du har støtte i korsryggen selv når du lener deg tilbake.

Beskrivelse

 • Ryggvipp som følger ryggens bevegelser
 • Normal og høy versjon
 • Stofftrukket sete og rygg
 • Sort, blank og hvit versjon

Når vi utvikler stoler for små og store møter er det med samme ambisjon som for arbeidsplasser. En stol som skal være meget god for rygg, skuldre og nakke - og tiltalende for øyet. Mens kontorstolen som oftest stilles inn for å passe én bruker, skal møteromsstolen passe for mange. Uten å måtte justeres - bortset fra i høyden. Slik fungerer Savo Invite.

Fakta:

 • To modeller: normal og høy
 • Regulerbar sittehøyde
 • Vipp i ryggen
 • Blank, sort eller hvit versjon
 • Glidere som standard (sorte/blanke)
 • Sittehøyde 370-480 mm som standard Savo Invite
 • Sittehøyde 520-710 mm som standard Savo Invite High

 Valgmuligheter

 • Sete trukket i stoff, hud eller mesh. Rygg trukket i mesh eller stoff Fame
 • Armlener: Sorte, hvite, blanke eller polstret
 • Fotstøtte til Savo Invite High (blank/sort/hvit)
 • Trinser som alternativ, for myke gulv, intervallbremsede trinser eller trinser som låser ved belastning, sorte eller blanke
 • Lift med returfunksjon finnes som tillegg til Savo Invite (ikke Savo Invite High) Sittehøyde 396-480 mm Savo Invite med returfunksjonslift.


Design Jurek Buchacz

Studert Industridesign i Kunstakademiet i Krakow / Polen. Har jobbet for flere norske bedrifter som industridesigner. Startet eget firma i 1983. Savo var en av hans første kunder og han har designet mange av Savos stoler. Står bak sittekonseptet Savo Flytende Vipp®. Vinner av flere designpriser, bl.a. konkurranse for olympisk stol for OL på Lillehammer 1994. Jobbet med flere norske og utenlandske firmaer, hovedsakelig med kontorstoler.

Hvorfor Savo?

Sitt som du vil. Det er en filosofi som vi har arbeidet etter helt siden starten i 1945 da vi designet vår første kontorstol. Dette har senere blitt til begrepet “Beyond ergonomics” som egentlig ikke behøver å forklares. Det eneste du behøver å gjøre er å sette deg ned. Resten av jobben gjør stolen. Det er det Savo egentlig handler om. Enjoy the difference.

Savo Flytende Vipp - lar deg sitte som du vil

Begrepet Savo Flytende Vipp® står for å tillate bevegelse, stimulere til bevegelse og gi nødvendig støtte når det er behov for det. Det at en stol hele tiden følger kroppens bevegelser, istedenfor omvendt, er åpenbart det beste for kroppen. Alle Savos kontorstoler har et multidynamisk sittekonsept der setet og ryggen følger dine bevegelser uavhengig av hverandre. Opplev forskjellen med Savo Flytende Vipp®.

Den faste arbeidsplassen ser ut til å bli erstattet av mer fleksibel innredning der man velger arbeidssted ut fra situasjon. Dette stiller helt nye krav til både møbeldesign og kontorinnredning.

Alle trender peker mot mer aktivitetsbasert arbeid med flere forskjellige brukere av den samme kontorstolen i løpet av dagen. Dette krever stoler med enkle og få innstillingsbehov for å passe alle.

Slik tenker vi i Savo.

Savo og miljøet

Ved all produktutvikling og produksjon er hensynet til totalmiljøet viktig. Savos produkter benytter i størst mulig grad produksjonsmetoder og materialer som er miljøvennlige og resirkulerbare. 

Vi følger Svanens kriterier i all produktutvikling, og Savo S3 er Svanemerket

Produktene utvikles for å ha lang teknisk levetid og det arbeides med kontinuerlige miljøforbedringer.

Vi er selvsagt ISO 14001:2004 sertifisert

Markedet krever i økende grad miljødokumentasjon på produktnivå. Livssyklusanalyser (LCA) er et verktøy som er en felles internasjonal skala for å måle miljøbelastningen til varer og tjenester. Hensikten er å tallfeste miljøbelastningen på miljøet målt i CO2-ekvivalenter. LCA danner grunnlaget for EPD (Environmental Product Declaration) og EPD lages i henhold til ISO 14025. De fleste av Savo-modellene har verifisert EPD ISO 14025.

Tilpass
Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.