Kontorstol Savo Soul White - Xtreme

Varenr: SOULW-Xtreme
9 765,00
Bestillingsvare (28 dager)
BeskrivelseTilpassSupport
Beskrivelse

Savo Soul - En enkel og brukervennlig kontorstol med avansert teknologi

Savo Soul er en helt ny stolfamilie i vårt sortiment av kontorstoler. Den har den mest avanserte teknologien som er tilgjengelig, men er samtidig enkel og brukervennlig. Med minimale innstillingsbehov er stolen designet for å følge kroppens naturlige bevegelser og gjør sannsynligvis din arbeidsdag bedre.

 

Brosjyre 1     Brosjyre 2

Beskrivelse

 • Savo Flytende Vipp
 • Manuell mekanisme eller automatisk mekanisme
 • Heltrukket rygg eller mesh
 • Stolfamilie med fire modeller og mange tilpasningsmuligheter

 

Fakta

Savo Soul (manuell mekanisme)

 • Savo Flytende Vipp
 • Trinnløs regulering av sittehøyde og sittedybde
 • Tiltbar sits
 • Trinnvis regulering av rygghøyde
 • Automatisk regulering av vippemotstanden som enkelt kan finjusteres
 • Sittehøyde 400-520 mm som standard
 • Låsbar ryggvinkel i flere posisjoner

 

Valgmuligheter:

 

 • Regulerbare armlener; 2D i bredde og høyde. 3D i bredde, høyde og vinklingsbare. 4D i bredde, høyde, dybde og dreibar 360 grader.
 • Konferansearmlener med stoff på toppen
 • Regulerbar nakkestøtte i høyde og dybde
 • Sort, hvit eller blank versjon.

Stoff


Xtreme er et slitesterkt kreppstoff i 100 % gjenvunnet FR Polyester. Stoffet er utmerket til både arbeidsmiljøer, skoler og offentlige miljøer. Xtreme Plus har god stretch og er slitesterkt.

 

Design: Olle Lundberg

"Intuitiv, enkel å bruke, passe alle - og med sjel. Det var vårt utgangspunkt for Savo Soul. Enkelhet har vært ledetråd hele veien samtidig med at ergonomi og kvalitet har hatt høyeste prioritet, men det skulle ikke gå på bekostning av Savos sjel. En virkelig utfordring som jeg med stolthet ser resultatet av i dag!"

Hvorfor Savo?

Sitt som du vil. Det er en filosofi som vi har arbeidet etter helt siden starten i 1945 da vi designet vår første kontorstol. Dette har senere blitt til begrepet “Beyond ergonomics” som egentlig ikke behøver å forklares. Det eneste du behøver å gjøre er å sette deg ned. Resten av jobben gjør stolen. Det er det Savo egentlig handler om. Enjoy the difference.

Savo Flytende Vipp - lar deg sitte som du vil

Begrepet Savo Flytende Vipp® står for å tillate bevegelse, stimulere til bevegelse og gi nødvendig støtte når det er behov for det. Det at en stol hele tiden følger kroppens bevegelser, istedenfor omvendt, er åpenbart det beste for kroppen. Alle Savos kontorstoler har et multidynamisk sittekonsept der setet og ryggen følger dine bevegelser uavhengig av hverandre. Opplev forskjellen med Savo Flytende Vipp®.

Den faste arbeidsplassen ser ut til å bli erstattet av mer fleksibel innredning der man velger arbeidssted ut fra situasjon. Dette stiller helt nye krav til både møbeldesign og kontorinnredning.

Alle trender peker mot mer aktivitetsbasert arbeid med flere forskjellige brukere av den samme kontorstolen i løpet av dagen. Dette krever stoler med enkle og få innstillingsbehov for å passe alle.

Slik tenker vi i Savo.

Savo og miljøet

Ved all produktutvikling og produksjon er hensynet til totalmiljøet viktig. Savos produkter benytter i størst mulig grad produksjonsmetoder og materialer som er miljøvennlige og resirkulerbare. 

Vi følger Svanens kriterier i all produktutvikling.

Produktene utvikles for å ha lang teknisk levetid og det arbeides med kontinuerlige miljøforbedringer.

Vi er selvsagt ISO 14001:2004 sertifisert

Markedet krever i økende grad miljødokumentasjon på produktnivå. Livssyklusanalyser (LCA) er et verktøy som er en felles internasjonal skala for å måle miljøbelastningen til varer og tjenester. Hensikten er å tallfeste miljøbelastningen på miljøet målt i CO2-ekvivalenter. LCA danner grunnlaget for EPD (Environmental Product Declaration) og EPD lages i henhold til ISO 14025. De fleste av Savo-modellene har verifisert EPD ISO 14025.

 

Tilpass
Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.