Meny
MENY

Kontorstol Savo Maxikon3

Varekode: 5708
Kontorstol Savo Maxicon3

Vanlig pris 6 470,- 8 087,50

Special Price Eks mva: 5 496,- Inkl mva 6 870,-

Lagerstatus: 5 på lager

Beskrivelse

Detaljer

Savo Maxikon 3

 

Savo Maxikon er inspirert av funksjonalisme og enkel design. Stolserien har en spennende utforming fordi vi tenker litt annerledes. For å gi mulighet for variasjon og bevegelse har Savo Maxikon det unike ergonomiske sittekonseptet Savo Flytende Vipp®.

Savo Maxikon har høyere rygg enn Savo Ikon og består av tre modeller. Alle kan leveres med blankt aluminiumsfotkryss eller sort plastfotkryss og med armlener og/eller nakkestøtte.

Design i høy kvalitet

Savo Maxikon er minimalisme i praksis. Vi har ingen overflødige deler. Du kan montere og fjerne tilleggsutstyr raskt og enkelt uten å bruke verktøy. Få detaljer betyr en enklere og mer miljøvennlig produksjon av stolene.

Tilbudet gjelder i stoff Extreme Plus.

Leveringstid ca 4 uker fra fabrikk.

 

Design

Savo Maxikon: Fredrik Torsteinsen og Svein Gusrud

Savo Ikon og Maxikon er inspirert av funksjonalisme og enkel design. Den har et spennende design fordi vi tenker annerledes.

”Vår filosofi i utviklingsprosessen i utviklingsprosessen har vært at de mekaniske, fysiske og estetiske faktorene ikke skulle konkurrere, men heller spille på lag med hverandre. Sammen skal de utgjøre en helhet. I prosessen har vi vært kompromissløse når det gjelder visuell og funksjonell design.”

Fredrik Torsteinsen, Svein Gusrud og Ralph Schmidt.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Savo
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Kontorstol Savo Maxikon3