OM OSS

 

Kontorpluss har et stort og komplett utvalg av kontorrekvisita og annet utstyr til bedrifter, organisasjoner og privatpersoner.

Med fokus på utvalg, service og kompetanse skal vi kunne gi deg en god handleopplevelse der du skal kunne handle enkelt selv, men også ha mulighet til å prate med noen som kan hjelpe deg. Vi har medarbeidere med lang erfaring i bransjen, som kan gi personlig service, råd og hjelpe til med å finne riktig produkt. Vi er tilgjengelig hver dag på chat, telefon og epost.

Vi har gjort det enkelt med transparent prising i vår nettbutikk. Du trenger ikke noen forhandlet avtale for å handle med oss. Om du ønsker, kan vi også se på en avtale til akkurat din bedrift, der vi går gjennom hva dere bruker og lager en spesialavtale på dette.

Kontorpluss har ca. 20.000 varelinjer i nettbutikken, det aller meste er lagerført i egne eller eksterne lager. Vi har også en del varer som kan bestilles på forspørsel, disse er merket i nettbutikken.
Vi samarbeider med de største produsentene og distributørene i bransjen, og kan tilby bredt sortiment samt rask og presis levering til hele Norge.

Vår nettbutkk inneholder alt du trenger til arbeidsplassen samlet på ett sted. I vårt sortiment finner du kontorrekvisita, blekk og toner, kontormaskiner, kontorpapir, emballasje, tørk og renhold, kantineprodukter samt kontormøbler.

Vi har gode avtaler med de store logistikkleverandørene i Norge som Bring, Postnord og Schenker. De aller fleste leveransene blir levert med Posten/Bring.

Skolesekker.no er en avdeling i Kontorpluss AS.

 

Adresse og kontaktinfo:

 

Kontorpluss AS

Strandgata 15C

6150 Ørsta

 

Org.nr. 927 879 530MVA

 

Telefon: 70 06 61 15
Epost: post@kontorpluss.no

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.