Plastkortskriver - Produser dine egne plastkort 
 

Plastkortskrivere har blitt mer og mer vanlig for små- og store bedrifter å investere i da de fleste bedrifter har behov for en form for plastkort i hverdagen sin. Enten det gjelder IDkort, adgangskort, kort til merking av matvarer eller visittkort.

 

Vi har testet mange modeller, vi har til slutt landet på plastkortskrivere fra Evolis som vårt foretrukne merke. Etter respons fra sluttkunde og vår egen erfaring mener vi plastkortskrivere fra Evolis er de beste på markedet med tanke på pris, kvalitet og brukervennlighet.

 

Vi kjører en kampanjepakke for tiden på en vår bestselger Evolis Zenius Classic der du kan spare 2000 kr! Inkludert i prisen er fargebånd til 200 print, 100stk plastkort hvite, rensesett, programvare og supportavtale 1 år.

 

Gå til kampanjen

 

Fordeler

Fordelen med å kunne skrive ut egne kort selv er at man ikke har noe krav om antall, og man kan gjøre endringer underveis. Har dere for eksempel skiftet logo eller navn er det bare å åpne Cardpresso, gjøre de nødvendige endringene og skrive ut nye kort. Det er en meget fleksibel løsning. Større bedrifter har ofte nøkkelkort og IDkort i ett. Har dere mye mennesker inn og ut av bygning er det gunstig å kunne produsere de raskt og enkelt, uten å måtte tenke på bestilling eller leveringstid. 
 
Hvem passer det for?

Alt fra små til store bedrifter vil ha behov for en egen kortprinter. Plastkortskrivere kan brukes til ekstremt mange forskjellige områder. Våre kunder bruker plastkort til alt fra matmerking i ferskvaredisken, kraftige visittkort som ikke blir ødelagt i lommen i løpet av messen, til adgangskort inn på arbeidsplassen. Vi har også kunder som bruker disse til å skrive ut kompetansebevis og ansattbevis. Plastkort blir også brukt som garantibevis på utstyr og maskiner da disse tåler mye bank, og ikke blir særlig svekket av sollys. 
 
Hvordan virker det?

Skriveren bruker et fargebånd for å skrive på kortet. Dette fargebåndet finnes enten i fullfarge (YMCKO) eller monokrome fargebånd (énfarge). Maskinen trykker dermed trykk på kortet ved bruk av et skrivehode som bruker varme. Man smelter dermed inn fargebåndet i kortet, og ved denne teknikken får man et meget holdbart trykk.  Dette er forøvrig samme teknikk som brukes på etiketter, nemlig thermo transfer. Til slutt legger plastkortskriveren et blankt lag som kalles "overlay" for å beskytte. Evolis Primacy finnes også i duplex versjon. Dette betyr at skriveren kan skrive på begge sider av kortet i samme prosess. 

Miljøansvar

Evolis er opptatt av miljøet, og har dermed valgt en tilnærming de kaller eco-design. Evolis prioriterer resirkulerte materialer i produksjonen av både skrivere og rekvisita. De designer små og lette skrivere for å kreve lite innpakning og å ha et så lavt CO2 utslipp som mulig under transport. Evolis har også klart å redusere strømforbruket betydelig ved hjelp av en super-effektiv standby modus. 


Våre bestselgere:


 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.